Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Slávne Dáždniky z Filmu a TV

Slávne Dáždniky z Filmu a TV

Slávne Dáždniky z Filmu a TV 

Herci môžu hrať hlavnú rolu, ale kde by boli naši poprední muži a ženy bez ich vedľajšieho hereckého obsadenia? Tento cast môže mať aj podobu fantastického doplnku!

Dáždniky sa často používajú na striebornom plátne na vyjadrenie emócie o scéne. Niekedy sa používajú na prejavenie reflexie alebo zmeny. Inokedy sa používajú, aby sa dve postavy mohli súkromne rozprávať.

V tomto blogu vám ukážeme niektoré dáždniky, ktoré kradnú scénu z vašich obľúbených televíznych programov a filmov, a tiež to, ako si môžete takýto filmový vzhľad vytvoriť.

Dáždniková akadémia – The Umbrella Academy

Táto superhrdinská televízna šou má vo svojom názve slovo Dáždnik, takže sa dá očakávať, že obsahuje zopár elegantných “brollies”.

The Umbrella Academy bola natočená podľa grafickej novely speváka Gerarda Waya a obsahuje dva ikonické dáždniky. Prvým je čierny dáždnik s háčikmi, ktorý uprednostňuje Sir Reginald Hargreeves a čo inšpirovalo meno pre tím superhrdinov výstredného gentlemana. Vykročte v elegantnom štýle sira Reginalda s našim dáždnikom Knightsbridge!  

 Druhým dáždnikom točí fanúšikom obľúbený Klaus Hargreeves. Tento ružový dáždnik nedokáže odohnať duchov od čísla štyri, ale aspoň zabránil dažďu v prvej sezóne. Náš dáždnik Birdcage sa perfektne hodí k Klausovmu výberu najlepších.

Mary Poppins

Nikto nemôže poprieť, že Mary Poppins urobila dáždniky absolútne magickými pre generácie fanúšikov Disney. Mnoho z nás ako deti trávilo hodiny v daždi so svojimi malými brollies a skákalo v nádeji, že sa naučíme lietať ako obľúbená opatrovateľka všetkých.

Najlepšia časť? Nostalgické kúzlo môžete nosiť ako dospelí aj so sebou! Získajte štýl Mary Poppins s týmto dáždnikom Open & close.

 

James Bond

Chceli ste niekedy kráčať po ulici a cítiť sa ako tajný agent? Aj keď vám nemôžeme získať prácu v MI6, môžeme vám poskytnúť dáždnik, ktorý vyzerá ako klasický Bondov gadget.

Nepredávame smrtiace dáždniky, ale inteligentný a štíhly dáždnik Fulton Open & Close. Vďaka kompaktným rozmerom a automatickému otváraniu a zatváraniu, ktoré stojí za to, si môžete byť istí, že sa budete cítiť ako 007.

 

Kingsman

Ďalším elegantným dáždnikom v džentlmenskom štýle, ktorý si zaslúži prísne tajnú misiu, je náš dáždnik Fulton RADIANT, ktorý vyzerá rovnako ako ten, ktorý bol vyrobený pre špeciálneho agenta vo filme Kingsman.

 

Celý sortiment dáždnikov Fulton nájdete tu.