Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Fulton - dáždniky Britskej kráľovskej rodiny

Fulton - dáždniky Britskej kráľovskej rodiny

Z jednej generácie na druhú

 

Spoločnosť Fulton Umbrellas, ktorú v roku 1956 založil inžinier a vynálezca Arnold Fulton v Londýne, sa stala najväčším dodávateľom dáždnikov vo Veľkej Británii a oficiálnym dodávateľom dáždnikov kráľovskej rodiny. Pravidelne ich používa TRH vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge a HRH vojvodkyňa z Cornwallu.

                         

Všetko to začalo, keď Kráľovná matka uvidela dáždnik Fulton Birdcage a myslela si, že jeho jedinečný kupolovitý kryt z PVC ponúkne lepšiu ochranu a umožní jej zostať čo najviac viditeľnou aj v tých najmokrejších podmienkach. Dáždnik Birdcage sa čoskoro stal jej pravidelným dáždnikom a táto tradícia sa preniesla na spoločnosť HM The Queen, ktorá teraz používa Fulton Birdcage doma i v zahraničí v širokej škále krásnych farieb na zosúladenie so svojím šatníkom.

 

Neustále sa meniace britské počasie

 

Kráľovské povinnosti kráľovnej ju povolávajú po celom svete, takže je dôležité, aby bola oblečená pre každú príležitosť. Napokon, britské počasie nebolo nikdy známe pre svoju predvídateľnosť. 

Jej majestát je pravidelne vidieť s Fulton čírym dáždnikom v štýle vtáčej klietky – Birdcage, ktoré nájdete v našej ponuke dáždnikov. Nielen, že jej umožňujú, aby ju videla jej verejnosť, ale sú úplne na mieru a sú vyrobené tak, aby ladili s jej outfitom. Kráľovská senior dresser pošle farebný vzor outfitu, ktorý bude mať na sebe, a  podľa neho sa vytvorí dáždnik s dokonale zladeným lemom. 

Nie je to len dážď, s ktorým sa musí kráľovná vyrovnať; problémom môže byť aj vietor. Predtým, ako si oblečie šaty alebo kabát, jej tím pomocou elektrických ventilátorov otestoval pohyb látok. Ak sa pohybuje príliš voľne, do lemu sú potom všité malé závažia, ktoré mu dodajú väčšiu odolnosť.

Selekciu Fulton dáždnikov pre pánov aj dámy nájdete v našej sekcii Dáždniky.