Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

História Kráľovského Warrantu - Dáždniky Fulton

História Kráľovského Warrantu - Dáždniky Fulton

Nemôžeme byť všetci kráľmi a kráľovnami, to však neznamená, že nemôžeme žiť ako králi. Kráľovské warranty sú v podstate pečiatkou schválenia, ktorá dáva produktom firmy obrovský palec hore priamo od kráľovskej rodiny.

 

 

Začiatok

 

Zatiaľ čo Asociácia the Royal Warrant Holders nebola založená až do roku 1840, podniky poskytovali kráľovskej rodine produkty a služby už od čias, keď si pamätáme. Napríklad v roku 1155 udelil kráľ Henrich II. Kráľovskú listinu spoločnosti Weavers ‘Company po poskytnutí látok a kráľovských závesov. Rovnako sa v roku 1476 stal William Caxton kráľovským tlačiarom.

Toto kráľovské uznanie sa hrdo dostávalo do popredia medzi podnikmi a od tej doby sa stalo vyhľadávaným úspechom značiek v celej krajine. Čo na to teda treba?

 

Kvalifikačné kritériá

 

Na získanie nároku na kráľovský warrant musia podniky pravidelne poskytovať tovar alebo služby kráľovskej rodine. Predpisy stanovujú, že podniky musia svoje výrobky dodávať minimálne päť rokov zo siedmich, vrátane roku pred ich uplatnením.

Spoločnosti tiež budú musieť mať zavedené dôkazy o vhodnej politike v oblasti životného prostredia a udržateľnosti.

 

Kráľovské Warranty dnes

 

V Británii je približne 800 kráľovských warrantov, aj keď tento údaj sa mení. Zahŕňajú niektoré z najobľúbenejších britských značiek, napríklad Barbour, Twinings a samozrejme Fulton Umbrellas. Fulton je držiteľom kráľovského uznania na rozkaz Jej Veličenstva Kráľovnej Alžbety II a predtým Jej Veličenstva Kráľovnej Matky. Ich záväzkom ku kvalite, remeselnej zručnosti a inovácii sa snažia v tom pokračovať aj v ďalších rokoch. 

 

Objavte našu škálu Fulton dáždnikov.